CLUB DE LECTURA ONLINE Curs 2017 – 2018

Iniciem aquest mes d’octubre el nostre Club de Lectura “on line”, organitzant-nos d’una altra manera. En comptes de presentar tres grans temes trimestrals, hem considerat oportú de fer propostes de cadència mensual. En dues modalitats:

  • Sota l’epígraf  DESPERTARS (en el sentit simbòlic de recerca del transcendent en ample cobertura d’horitzons) anirem treballant llibres de temàtica oberta a la “humanització”, tema al qual ens convida el nostre compatrici Pere Casaldàliga: humanitzar la humanitat a començar per nosaltres i pels propers. 


Aquest octubre ens endinsarem en el llibre d’Antony de Mello, Despierta (el trobareu en pdf aquí)


  • D’altra banda, sota l’epígraf  LLEGIR, PENSAR, CRÉIXER, en paral·lel, donarem veu a tot un joc de llibres d’abast cultural que promoguin la reflexió en tot l’abast de la novel·lística i de l’assaig. 

També aquest octubre tindrem el goig de gaudir -sí, gaudir- de l’obreta del gran escriptor Stefan Zweig: Els ulls del Germà Etern (el trobareu també gratuït a internet o en audiollibre).


Com vàrem deixar obert a fer-ne comentaris, farem el mateix aquesta anyada. Sabem que costa decidir-se a escriure, però comentar les lectures dóna agilitat i interès al Club que hi ha entre nosaltres, els veterans, ja en diem CLUB de CULTURA. Animeu-vos que en sortirem tots ben enriquits.