Club de lectura Humanitats

I per aquells que no tingueu temps de participar activament en un club de lectura presencial, us oferim la possibilitat de fer-ho online

Perquè el club de lectura online?

Volem obrir horitzons a persones que no tenen el temps per a poder-se trobar i dialogar amb altres afeccionats a la lectura. La nostra proposta està oberta als qui els seria més fàcil poder seguir una experiència de lectura i diàleg per medi d’un bloc. Les TIC ens permeten d’oferir possibilitats noves pels enfeinats i que no disposen de moments per a reunions prèviament programades. No voldríem que es perdessin les grans oportunitats d’una lectura pausada i raonada que és, en definitiva, a la que invitem perquè n’hem constatat el valor formatiu i la fruïció que se’n deriven.

Com participar-hi?

La nostra programació serà trimestral per facilitar que un tema d’interès polièdric pugui fer-se amb tota calma i aprofundiment. Els comentaris seran moderats, per tant no apareixeran automàticament a la secció de comentaris fins que s'hagi validat. Podeu consultar les propostes a la pestanya d'Humanitats.